Och vinnaren är...

Tack alla vänner för er hjälp med att reda ut mina ytterst intrikata "kvinnoproblem"!
Efter en hård match mellan de båda töserna, där förslag kommit in via kommentarer här på bloggen, via sms och även muntligt överfört direkt till mig så har den totala ställningen blivit 7-3 till favör för Allison Mack.

Hon är förlovad, kan det hindra mina planer? Förhoppningsvis inte, men den som lever får väl se. Annars har jag ju alltid Smallville att drömma mig tillbaka till.. :)

Decisions, decisions...

Imorgon avslutar jag mitt arbetsmaraton som har varit sju dagars arbete, en ledig dag och sedan fyra dagar till innan jag blir ledig igen. Med andra ord har jag snart fritid igen, och kan börja filosofera över saker igen.

Dock har en viktig tanke hägrat i mitt sinne senaste dagarna. Vilken av Alison Mack aka Chloe i Smallville och Sophia Hogman i bandet Abalone Dots som är hetast och mest fuckable. Jag måste välja en, båda två samtidigt skulle bli för bra! Då skulle jag förlora orsaken till att leva vidare. Så snälla hjälp mig att välja en?
Here it goes:


Alison Mack


Sophia Hogman

Att vara programledare i radio..

Ja faktiskt! Min gode vän Peter ringde mig strax efter att jag slutade jobbet på särskolan i eftermiddags och frågade mig den oerhört smickrande frågan om jag ville göra radio med honom ikväll. Det handlade om rock/metal-programmet Crossfade som sänds varannan fredag på Radio Shore, en lokalradio i Kalmartrakten med 5.000-10.000 lyssnare plus ett otal lyssnare på webben.

Nervös? Jag?! Särskilt som jag verkligen skulle leda programmet tillsammans med Peter, ha med lite egen musik och prata om den samt läsa rocknyheter och annat. Jag valde att prata om det progressiva metalbandet Opeth, förstås.. ett stort favoritband. Kanske jag lyckades värva ett par själar till deras fanskala? :)

Det gick iallafall jättebra. Att göra programmet var skitkul, vi satt i en studio med mickar och reglage och massa leksaker och ja, det fanns en röd "on air"-lampa som tändes! 
Att vi "bara" hade en timme är synd tycker jag nu, jag hade gärna suttit längre. Vad jag vet finns inte ngt arkiv online ännu för sändningarna men ni kan lyssna på radion på denna hemsida www.shore.hik.se eller på FM-bandet 98,6

Med detta goda humör skall jag snart pallra mig in till The Rock och öla med en gammal vän. En suverän avslutning på en suverän dag. :)

RSS 2.0